„Финландска Атина“ светна в AVV Sähkö Tele Valo

Sähkö Telo Valo Av е най-големият традиционен международен панаир за електротехническата промишленост, който се провежда ежегодно в седмия по големина град на Финландия - Jyväskylä, известен още като „Финландска Атина“.

От 5 до 7 февруари 2020 г. във Финландския изложбен център, изложиха близо 300 производители и продавачи на електротехника, които привлекоха буквално хиляди експерти. Сред изложителите представихме нашите продукти iNELS Air за IoT технологията.

За Интернет на нещата ние предложихме решение "Умен град", където посетителите могат да видят интелигентни стълбове, сензори за улично осветление и интелигентното сметосъбиране. За интелигентно земеделие въведохме метеорологична станция, сензор за измерване на влажността на въздуха, температурата и атмосферното налягане и сензор за измерване на почвената влага. Можете да научите повече за тези детектори в нашето видео:

Една от другите области на продуктите на IoT са интелигентните сгради, където се съсредоточихме върху детектори за дим, качество на въздуха на CO2, качество на CO въздуха, движение, наводнение или сензор за управление на врати и прозорци.

В допълнение, ние представихме нашите стандартни решения за интелигентен дом чрез iNELS BUS, RF Control (безжична система) или система за управление на сгради (BMS). Разбира се, имаше и класически релета, които винаги намират своя купувач.

Точно както тази изложба беше успешна, така очакваме успехът на щандовете да продължи и на други изложби. 

Елко ЕП България ще вземе участие в международното изложение Архитектурно-строителна седмица, което ще се проведе в Интер Експо Център, София в периода 25-28.02.2020г.
Заповядайте в ЗАЛА: 4; ЩАНД 4/D8.
За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом