ELKO EP отваря франчайз в Сърбия. Обещаващ регион според собственика на компанията.

Сърбия е новата държава, в която чешката компания ELKO EP ще отвори франчайз.

Сърбия е новата държава, в която чешката компания ELKO EP ще отвори франчайз. Един от водещите световни производители на електронни устройства за домашна, офис и индустриална автоматизация иска да засили позициите си в бързо развиващия се регион на Балканите.

"Развитието на технологиите става все по-бързо и по-бързо поради коронавирусната криза. Офисите се променят, домакинствата се оборудват и всички и всичко непрекъснато общува чрез интернет. Като разработчик и собственик на производствена компания виждам изключителен натиск за иновации и за нас миналата година вероятно ще бъде отново рекордна по брой иновации. Следователно можем да си позволим да разширим екипа и да инвестираме отново в развитие ", казва Jiří Konečný, основател и собственик на ELKO EP, който отдавна е един от лидерите в областта на релетата, интелигентното окабеляване и IoT(„Интернет на нещата“) продуктите.

Цялата статия може да прочетете ТУК.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом