ELKO EP продължава да се разраства. Новооткрит клон във Великобритания.

ELKO EP ще отвори своя четиринадесети клон в света в началото на следващата година.

ELKO EP ще отвори своя четиринадесети клон в света в началото на следващата година. Този път в Обединеното кралство. Новият клон ще бъде базиран в Benfleet, близо до Лондон, и ще се управлява от Graham Lockhart, който е работил с компанията в миналото.

"Открих продуктите на ELKO EP преди тринадесет години. По това време осъществих контакт с Jiří Konečný и му помогнах при първото разпространение в страната. След това пътищата ни се разделиха, кариерата ми се обърна в друга посока, но продължих да следя развитието на компанията и трябва да кажа, че бях наистина приятно изненадан от това как компанията се променя и как нейното портфолио се разраства", казва Graham Lockhart, който иска да се съсредоточи върху таймери, релета за защита и захранвания.

"Нашата цел ще бъде да образоваме британския пазар и да ги запознаем с конкурентните предимства на ELKO EP пред други производители. По-специално с, иновациите и надеждността, които вървят ръка за ръка в този случай", добавя Graham Lockhart.

Цялата статия може да прочетете ТУК.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом