ETIM 6.0 е налична в ELKO EP

Имаме актуализирана версия на ETIM 6.0. Тя включва 2 582 артикула на чешки и английски език и съдържа почти всички продуктови линии от портфолиото на ELKO EP. Стандартизираната база данни ще помогне на бизнес партньорите, особено търговците на едро, както и на дистрибуторите на електрическо оборудване, да намерят продукти по-лесно въз основа на наименованието, на класа или техническите характеристики.

ETIM или Европейският технически информационен модел е международно стандартизирана електротехническа база данни за продукти, проектирани за търговци на едро и партньори. Това е набор от информация в BMEcat формат, който е стандарт за специални компютърни програми, които могат да обработват тази информация за различни цели, особено за употреба електронни магазини за продажба на едро. Следователно тя предлага единно техническо описание на електрическите стоки, независимо от използвания език.

Файлът носи за всеки отделен елемент не само конвенционалните данни на производителя, графични файлове, каталожни листове и инструкции, но също така и международно дефинирани параметри, които след това могат да бъдат сравнени и сортирани заедно.

"Изключително съм щастлив, че ELKO EP може да се похвали с тази база данни. ETIM е европейски стандарт, така че съм много доволен, че можем да се присъединим към него. Създаването на записи за всичките ни 2 582 артикула ни отне 4 месеца, но резултатът си струва, а и беше потвърдено от двете независими вериги от търговците на едро, с които се консултирахме, ”обяснява Бронислав Машик, продуктов мениджър на ELKO EP.

Понастоящем базата данни на ELKO EP е достъпна на чешки и английски език. В бъдеще се планират словашки, немски, полски, унгарски, испански и хърватски езикови версии.

Тя съдържа:

  • Продуктова документация
  • Продуктови каталози
  • Ръководства за продуктите
  • Технически спецификации

Версия на чешки на ETIM: https://www.elkoep.cz/etim
Версия на английски на ETIM: https://www.elkoep.bg/database-etim-60

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом