INELS - Изцяло обновено приложение

Радваме се да ви представим изцяло новото приложение за управление на автоматизация - iNELS. Разработено е с цел да обедини в едно цяло всички досегашни приложения.

Основният ни акцент е поставен върху една нова, модерна визия и цялостен дизайн отговарящ на съвременните тенденции в приложенията за Умен дом и на подобреният откъм функционалности и възможности за персонализиране на интуитивен потребителски интерфейс.

Приложението iNELS e единственото с което ще се управляват RF компоненти с новото поколение централно устройство eLAN RF-103.

Приложението Ви позволява лесно да управлявате професионалната система за автоматизация iNELS с устройства като контакти, димиране на осветления , управление на слънцезащита и врати, отопление. Разбира се визуализират се различни показатели като температура, движение, отчитане на течове или отворени врати. Има обратна връзка за реалния статус на всяко едно устройство от всяка точка на света.

Голямата новост е наличието на персонален Стартов Екран в който потребителя може да добави според желанието си всяко едно устройство от системите си за умен дом, независимо RF или BUS, да добавя стаи, сцени , камери(визуализирани директно), LARA радиа или устройства от трети страни. Като редът им се определя по желание на потребителя с просто провлачване.

Добавянето на устройства улеснено многократно – нужно е само сканиране на баркода на RF компонент за добавяне в системата, като всеки един компонент може да се редактира на място без нужда от много менюта и подменюта.

Добавени са отделни категории за организация тип „виртуални стаи“ и по категории – превключватели, димирания, щори, отопление. Като всяка една редакция или добавяне може да бъде извършвана от всяка точна на света(с Cloud/Облак), без нужда от локална връзка.

Също така могат да бъдат използвани различни профили в приложението всеки с персонален Стартов Екран.

iNELS е налично за изтегляне в Google Play и Apple App Store със статут - ранен достъп и ще бъде обновявано периодично с добавяне на функционалности и опции за интеграция.


За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом