Безжичните iNELS ключове са вече и в стъкло!

Безжичната серия (RF) на wireless (RF) дълго време беше доминирана от пластмасови ключове с рамки направени от материали като пластмаса, дърво, метал или гранит. Тези ключове са все още популярни но не винаги са пододящи за модерни , изчистени интериори и най-важното не винаги е възможно да се монтират на завършени стени така че да повишат визията на един вече изграден дом към по-елегантно пространство. Затова стъклените ключове, RFGB-20/40 SHARP (с рязко очертана страни) и RFGB-220 / 240 ROUND (със закръглени страни) бяха добавени в безжичната серия ключове 2020.

Стъклените ключове са луксозна алтернатива на пластмасовите бутони RFWB. В стъклен дизайн с дебелина само 8 мм, те ще изпъкнат във всеки интериор. Ключовете са налични във версии с 2 и 4 бутона, в бяло и черно стъкло. Капацитивните бутони се управляват чрез докосване, като се различава кратко и продължително натискане. Осветяването на бутоните е реализирано с червен LED. Ключовете могат да се закрепят на всеки един материал с двойно залепяща лепенка или да бъдат монтирани в конзола. Мощността се осигурява от лесно сменяеми батерии 2x CR 2032 с експлоатационен живот до 2 години - в зависимост от честотата на използване.

Повече информация за новите ни продукти може да прочетете ТУК.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом