SECUREXPO 2018 — най-доброто от решенията за гостоприемство

За втори път в продължение на една година ELKO EP отправя дълъг път към града на боговете и древната история към гръцкия метрополис на Атина.

Тук в края на Май се проведе изложението SECUREXPO 2018. Панаирът Metropolitan Expo Athens отново разкри най-добрите технически решения за хотелските сгради и туризма като цяло.

По време на това тридневно шоу ELKO EP представи технически случаи, пълни с решения за гостоприемство и продукти за системата за управление на стаите за гости — от централните устройства CU3 до стъклени контролери GSB3 и GBP3. Имаше и избор на задвижващи механизми за превключване, затъмняване, управление на щори или ОВК (отопление, вентилация, климатизация). Тазгодишният акцент беше и върху безопасността на хотела. Ето защо ние донесохме и четци на карти за контрол на достъпа, безжична сигурност и детектори за движение и прозорци.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом