Архитектурно-строителна седмица в Интер Експо Център 2021

От 16.06 до 19.06.2021г. в Интер Експо Център гр. София се проведе Архитектурно-строителната седмица, като основните акценти бяха върху оборудване и механизация, индустриално строителство и оборудване, ОВиК, сградна автоматизация и смарт системи.

През тези дни в Интер Експо Център, присъстваха изключително много хора, които дойдоха да получат нова технологична информация, да се свържат с доставчици или да се вдъхновят с нови идеи.

Посетителите на нашият щанд бяха очаровани от лекотата на използване на цялостната интелигентна система iNELS. Демонстрационните ни панели показаха част от възможностите на системата.  Собствениците на вече изградени имоти бяха очаровани от RF безжичната система и нейните решения, която може да бъде инсталирана без никакви ремонтни дейности. Тези, които тепърва планират да построят къща или цялостно обновяване, оцениха BUS кабелната система, която предлага широка гама от функции за автоматизация и комфорт.

За трета поредна година iNELS отбеляза блестящо представяне в изложението! Като наш официален гост присъства основателят на ЕЛКО ЕП Иржи Конечни.

Ние единствени представихме система за домашна и сградна автоматизация! За нас от изключително значение е създаването на близък контакт с потенциални клиенти. С участието ни в изложението спечелихме доверието на бъдещи партньори и клиенти, като отговаряхме на всеки въпрос с подробности и внимание към детайлите.

И не на последно място, очаквайте нашите франчайз офиси да отворят врати до края на годината в няколко областни града - Плевен, Пловдив, Варна, Хасково и София.

Благодарим на всички, които ни посетиха, подкрепиха и вярват в нашата дейност и развитие!

Ако и Вие искате да се възползвате от нашите решения за автоматизация, с които да оптимизирате разходите си, не се колебайте да се свържете с нас.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом