Безжичният превключвател, RFDW-71 / B, с интегриран димер в луксозен дизайн от стъкло

Представяме ви още едно нововъведение в нашата безжична RF серия. Умният превключвател RFDW-71 / B, който комбинира два елемента в един: универсален димер- базиран на модела RFDEL-71 и стъклен безжичен превключвател RFWB-40.

Чрез затъмняване можете да спестите до 20% от енергийните разходи за осветление. Освен това можете да настроите всяка атмосфера. Всичко това само с един бутон, благодарение на програмирани сценарии за осветление.

Превключвателят може да се използва за всеки източник на светлина - R, L, C, ESL, LED. Възможността за задаване на минимална яркост, която елиминира мигането на различни видове светлинни източници - нарежда димерите на ELKO EP сред ТОП продуктите на пазара.

Стъкленият панел

  •  Стъкленият панел е дизайнерски компонент на системата iNELS и се предлага в елегантен черно-бял вариант
  •  Графиката на отделните символи може да бъде модифицирана и адаптирана към изискванията на инвеститора след консултация с производителя.
  •  Индивидуалните символи могат да бъдат осветени в един от седемте цвята - червен, зелен, син, жълт, розов, тюркоазен и бял.

Интегриран димер

Интегрираният димер е базиран на модела RFDEL-71. Всеки бутон може да управлява всеки задвижващ механизъм в системата. Можете също така да зададете различна функция или макрос (набор от функции) на всеки бутон. Следователно е възможно да се управляват няколко уреда едновременно с един бутон. RFDW-71 / B е предназначен за монтаж в инсталационна кутия.

Избрани параметри

  •  Когато се изключи, зададеното ниво се съхранява в паметта и след включване се връща в последния зададен (или програмиран) статус.
  •  Настройка мин. яркостта чрез потенциометър, отпред на устройството, елиминира мигането на различни видове светлинни източници.
  •  Превключвателят управлява директно интегрирания димер и може да контролира и други елементи в инсталацията.


За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом