Безжична RF или кабелна BUS система? Таблет или мобилно устройство? За новото приложение на iNELS това няма значение.

Имате ли инсталирана система iNELS BUS вкъщи с помощта на която управлявате: осветление, отопление, охранителните камери, щори и други? Контролирате ли всичко това с приложението, чрез което оптимизирате разходите си във Вашият умен дом?

За да управлявате всички устройства във Вашият дом или офис, беше нужно да инсталирате няколко приложения. От февруари 2021 год. всичко това е възможно с едно приложение, което има по-завършен дизайн и подобрени функции.

Дори и за най-претенциозните

"Нашето приложение за умен дом е разработено така, че да е съвместимо с всички системи и устройства. Смея да твърдя, че то значително улеснява потребителят, с него можете да следите и управлявате всичко. Приложението се актуализира и усъвършенства постоянно, и носи значително по-висок комфорт "сподели Иржи Конечни, собственик на ELKO EP, които разработва и подобрява системата iNELS в продължение на почти десет години.

Към днешна дата имаме хиляди клиенти по целият свят, които използват iNELS. През първите години трябваше да оптимизираме системата и да осъществим очакванията и на най-взискателните клиенти. „Новото приложение трябва да задоволи всички нужди“, добави Иржи Конечни.

Най-голямата промяна от 2016 г. насам

Според Иржи Конечни това е най-голямата промяна в приложението iNELS Home control от 2016 г. насам.

,, Има определен процент хора като мен, които обичат непрекъснато да откриват нови неща. Това, което научих през последните пет години е, че потребителите на iNELS системата искат всичко да работи без тяхна намеса.  След като разберат за новото приложение и то им носи това, ще им хареса “ заключение Иржи Конечни.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом