ELKO EP спечели Супербранд Бизнес наградата за 2020

ЕЛКО ЕП отново защити позицията си сред Чешките „супербрандове“ и тази година. Компанията беше наградена с уважаваната в цял свят нарада за Чешки Субербранд бизнес за 2020, присъждана от експертно жури базиращо се на идентични критерии прилагани в повече от 90 страни.

Експертната група призна репутацията на компанията, качеството на продуктите и изключителната и пазарна позиция. В последните години компанията от Холешов е една от водещите световни производители на интелигентни електрически инсталации и електронни устройства. В Чешката република тя държи 85% от пазара на електрически релета и е втория най-голям производител в Европа. В същото време тя разработва голям брой собствени патенти в сферата на умните технологии и "Интернета на нещата". Интелигентната електрическа инсталация iNELS е изнасяна в повече от 70 страни по света и е обичайна част от новостроящи се и реконструирани хотели, офиси и модерни сгради. 

"Защитата на позицията сред супербрандовете е разбира се голяма подкрепа в съвременните луди времена, когато целият свят се бори с коронавируса. Вирус който естествено засяга бизнеса ни. От друга страна, това е доказателство, че бизнеса ни има стабилна основа. Ние можем да разчитаме на нашата собствена разработка и производство, което е важен критерий за журито на Супербранд. Потребителите ни могат да видят наградата като доказателство, че нашите продукти работят и имат чудесна репутация. Няма как да сбъркат с тях.Това казва Иржи Конечни - Управител и основател на ELKO EP.

Супербранд са с най-уважавания международен и независим авторитет в сферата на брандовете. Супербранд са също така знак за специален статут и показват отлична позиция на локалния пазар. Наградата се печели само от марки с перфектна репутация. Потребителите асоциират марката с високо качество и имат персонално отношение към нея. От основаването на Супербранд в Обединеното кралство, проектът заслужи международно признание и днес. Наградата е позната като специално възнаграждение, което се дава от жури с подбрани критерии. С тях то идентифицира най-добрите марки на 5 континента.

Свържете се с нас

Личната информация, изпратена чрез този формуляр, ще се използва само за обработка на заявката ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

phone icon
+359 877 801 877

© 2020 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом