Какво направи през лятото, преди зимата да е наближила?

В неумолимата жега всички се молим за малко дъжд, който да освежи въздуха и да донесе поне леко охлаждане. Разбира се, дори не можем да си представим, че след време ще настъпи студ. Когато зимата е на прага, и те пита: „Какво направи през лятото?“, можеш с гордост да й кажеш, че разполагаш с интелигентна инсталация iNELS.

Има много начини да направите зимата по-приятна, що се отнася до интелигентните технологии. Няма значение дали е фамилна къща, вила или търговска сграда. Навсякъде, където вали сняг, замръзва и е необходимо отопление, можете да спестите много време, пари и нерви.

Отоплени алеи и стрехи

Сняг, който редовно покрива пейзажа, превръщайки покриви и алеи в ад. Вече е възможно да ги отоплявате, но не по-малко важно е и тяхното управление, което също може да бъде автоматизирано. Толкова е излишно непрекъснато да се отопляват прозорци, но ако все пак е наложително, научете как в нашата статия ТУК >>

Подценен контрол на отоплението

Проучването от Март показа, че една четвърт от домакинствата са притиснати от разходите за отопление. 39% от домакинствата заявиха, че поради разходите за отопление през зимата не отопляват определени части от къщата или апартамента, както биха искали. Друг често срещан проблем е ненужното отопление. Ефективният контрол на отоплението може да спести до една трета от разходите! Това откри известният актьор Томаш Матоноха, който предлага и други интересни съвети как да улесним живота и да намалим разходите.

Отдалечено управление на отоплението

Когато зимата настъпи, ще оцените помощта за отоплението. За топлината на вашия дом, вила или всяка друга сграда, можете да се погрижите чрез нашите продукти и приложенията на iNELS Home Control, които са в помощ при управление на отоплението от разстояние.

Безопасността на първо място

Освен отоплението, сигурността е също толкова важен въпрос. Независимо дали е за вила, домакинство или бизнес, не оставяте нищо на случайността. Как можете да комуникирате с вашите обекти и да ги контролирате дистанционно? Отговорът е нашият многофункционален GSM комуникатор.

ЕЛКО ЕП - Окабеляване, което спестява за вас! Вижте други интелигентни решения.

Свържете се с нас

Личната информация, изпратена чрез този формуляр, ще се използва само за обработка на заявката ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

phone icon
+359 877 801 877

© 2020 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом