Универсален продукт в областта на IoT

Представяме Ви новия продукт от iNELS Air, който беше създаден в началото на годината от независимата компания, фокусирана върху проекти и продукти от IоT областта. Един от тях е универсалният преобразувател AirCV-100, който се използва за броене на импулси, M-Bus, безжичен M-Bus или RS485. Свързването се осигурява чрез Narrow Band IOT мрежа или LoRa.

Универсалният импулсен преобразувател AirCV-100 се използва за извличане на информация чрез поддържан входен интерфейс и изпращането ѝ през мрежа до изхода на IоT. IоT технологията е проектирана да осигурява покритие на цялата площ както вътре, така и извън сградите. Тя е енергоефективна и има ниски експлоатационни разходи за отделни устройства. Отделни мрежи - Sigfox, LoRa, NarrowBand - са достъпни за използване на този стандарт. Данните от AirCV-100 могат да бъдат показани в iNELS Air Cloud. Промишленият дизайн на преобразувателите позволява свързване на батерии тип A, D или мрежова връзка с до 305 VAC. С широка гама от опции може да се използва в индустрия 4.0, интелигетно измерване и дистанционно отчитане или като основа за вашето приложение, специфично за приложението.

Комуникационните интерфейси, поддържани от IoT конвертора, могат да бъдат разделени на две групи. Първата група се състои от безжична M-Bus, M-Bus, RS485 и импулсни интерфейси. Вторият се състои от интерфейсите LoRaWAN и NB-IoT, които се използват главно в концепцията Internet of Things (IoT). IoT конверторът може да бъде конфигуриран да свързва интерфейса между горните групи. Вътре в преобразувателя се намира и внедрен скриптов интерфейс LUA, който служи за алторитмична обработка на измерените данни директно в конвертора.

Избрани технически параметри

Програмируем  скриптов интерфейс чрез LUA

Поддръжка на отдалечена конфигурация

Вход за комуникационен интерфейс: M-Bus, безжичен M-Bus, RS485, S0 импулси

Изходен комуникационен интерфейс: LoRaWAN, NB-IoT

Захранване: батерия или външно захранване

Настройки: Използване на компютърно приложение за свързани съобщения

Работна температура: от -30 градуса C до +60 градуса C

Монтаж: 4 монтажни отвора с диаметър 5 мм, 2 монтажни отвора с диаметър 9мм

Свързване на сензора: винтови клеми

Антена: SMA конектор

Размер: 123 x 82 x 56мм

Свържете се с нас

Личната информация, изпратена чрез този формуляр, ще се използва само за обработка на заявката ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

phone icon
+359 877 801 877

© 2020 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом