Директна връзка по IP или управление с облак ?

Голямото предимство на inels.cloud - удобство и функционалност!

Това е въпрос, който всеки си задава... или поне, който  разбира въпросаНе всеки иска да ползва облачни услуги – от една страна за бързина, от друга страна с цел сигурност, защото съществува опасението че в облака някой може да достъпи личните Ви данни. От друга страна за използване на директна връзка трябва да си подсигурим статично IP и отваряне на портове в мрежата, което изисква мрежова IT експертиза и поддръжка.

Така или иначе iNELS предлага и двата варианта и всеки може да си избира какво да предпочетеГолямото предимство на  inels.cloud  обаче (освен удобството, че няма нужда от статичен IP адрес и занимания с настройки) са допълнителните функционалности, които могат да се ползват само с облачната услуга – като например  задаване на условия за персонални известия и нотификациисъздаване на комплексни алгоритми / например при отваряне на прозорец да спира отоплението/ и дори графики за анализ и създаване на индивидуални менюта от мобилното приложение. 

Всичко е подробно показано в този видеоклип:  

https://www.youtube.com/watch?v=iGzuOLfnsKA 

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом