ЕЛКО ЕП България отваря нов офис

ЕЛКО ЕП България продължава да се разраства, като отваря нов офис в страната.

Заповядайте в най-новия офис на iNELS в Стара Загора. Намираме се на адрес - бул. „Свети Патриарх Евтимий“ 80 A, 6000 кв. Опълченски.

ЕЛКО ЕП е един от водещите световни производители на електронна апаратура използвана в електроинсталации и сградната автоматизация. На световния пазар сме от 27 години, като основната ни дейност е производство на релета, но също така разработваме и произвеждаме цялостни професионални решения за сградна автоматизация.

Разполагаме с представителства в 15 държави, но разработката и производството на продуктите и софтуера ни се осъществяват единствено в Чехия, град Холешов. Благодарение на иновациите, които разработваме бяхме наградени с множество отличия между които „Визионер на годината" 2015 и Световен Износител за 2016.

Ако искате да оптимизирате разходите си, да се чувствате по-сигурни и да подобрите комфорта си на живеене, ние ще Ви помогнем да направите правилният избор и да постигнете целта си. Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта.

Елате и изпробвайте Вашия бъдещ умен дом при нас.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом