ЕЛКО ЕП на изложението URBIS - Интелигентни улични стълбове в Умен Град

След година проектът се връща в изложбения център на Бърно, единственият в Централна Европа, който се фокусира върху интелигентния град. Второто издание на изложение за Умен Град URBIS ще се проведе в две палати и с богата съпътстваща програма. ELKO EP ще представи и своите интелигентни технологии и всеобхватни решения за интернет на нещата (IoT).

Интелигентни улични стълбове в Умен Град

Както и на неотдавнашния панаир Amper в Бърно, фокусът на презентацията на ЕЛКО ЕП ще бъде модулният интелигентен уличен стълб, който е наситен с технологии. С височина от 4,5 метра той може да предостави до 17 различни технологии - от безжично зареждане на мобилни устройства и четец за безконтактни карти, до предоставяне на информация на сензорен екран, камера, интелигентни сензори за движение и за качество на въздуха, безжична точка за зареждане на автомобил. Всичко това с лесна възможност за проверка, оценка на параметрите и дистанционно управление от диспечерския център в рамките на цялата мрежа на интелигентния град.

Решения за всяко място и град

Така, благодарение на интернет на нещата (IoT), сме интегрирали наличните технологии за градско обслужване. Интелигентния уличен стълб предлага цялостно решение с интуитивен и лесен за използване потребителски интерфейс, който включва 4 основни функции: модулност, информация, сигурност и комуникация. Решения, които ще дадат на жителите достъп до полезни технологии, информация и ще ги накарат да се почувстват в по-висока степен на безопасност. Интелигентния уличен стълб може да бъде с повече възможности според нуждите на всяко място или град. Има четири основни модела: зарядно, киоск (павилион), град и улица. Именно тази високо оборудвана и интелигентна технология ще доминира на нашата презентация в URBIS.

Изложение за Умен Град URBIS

URBIS обединява интелигентна комбинация от търговския панаир с изключителна програма за конференции, където лидерите на Умен Град ще се представят. За два дни десетки градове и села в Централна Европа и лидери в областта на иновациите ще се срещнат с една цел - да предадат опита, идеите и примерите за конкретни решения за това как правилно да развият концепцията за интелигентния град в градовете, с цел хората да живеят по-комфортно в тях.

Изложение за Умен Град URBIS ще се проведе от 5 до 6 юни в изложбения център на Бърно. Представянето на ЕЛКО ЕП в палата G1 можете да намерите в обозначение 04. Повече информация можете да намерите на www.bvv.cz/urbis

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом