Еталон по хотелиерство в Кипър

От 25 до 27 януари 2020 г. имахме възможността да представим нашето iNELS решение на хостинг Експо Кипър, което се проведе в кипърската столица Никозия.

Кипър е една от най-атрактивните туристически дестинации в света и шампион в петзвездни хотели. Непрекъснато се разраства с повече туристически вили, хостели, апартаменти под наем и много повече, тъй като в основата на национална стратегия Кипър очаква да привлече 5 милиона повече туристи до 2030 година.

Целта на Hospitality Expo Кипър, с участието на най-големите и най-важните компании на кипърския и гръцкия пазар за производство и доставка, е да представи това събитие като редовна среща за много хотелиерски специалисти и по-широкия туристически бранш всяка година.

Тази година изложбата привлече голям брой посетители, които искаха да научат повече за най-новите тенденции в строителството, оборудването и най-модерните технологии, използвани в гостоприемството, където и ние имахме какво да покажем.

Вниманието на нашия щанд беше привлечено от безжичната система (RF), която може да се използва в съществуващи сгради, или решението за кабелна система (BUS), което е най-подходящо за нови сгради. За да осигурим пълен контрол върху хотела, представихме решенията на Безжични модификации за хотели (HRESK) и Умен хотел (GRMS), които привлечеха много внимание на посетителите. Също така изложбата ни помогна да установим контакт с нови потенциални клиенти, с които сътрудничеството ще бъде много полезно за всички заинтересовани.


За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом