Градинари внимание! Време е да "засадите" малко смарт устройства.

Най-после започна лятото и градусите се вдигнаха. Сега е най-удобният момент за инсталация на няколко смарт устройства в градината, на терасата или около басейна.

Решихме да Ви дадем няколко идеи от къде да започнете и как да постигнете максимална автоматизация, удобство и сигурност.

Басейн

Най-популярната част от двора несъмнено е плувният басейн, особено в горещите летни дни. Ние от Елко ЕП можем да се справим с неговата автоматизация. Имате ли автоматизирано покритие на басейна или осветление? Тук е най-голямата полза от системата iNELS. От сега нататък Вие можете да управлявате всичко само с една команда от дистанционното, което е не по-голямо от ключодържател или от таблета поставен на стената. С едно натискане покривалото се маха, а с още едно осветлението Ви създава приятна атмосфера.  Основата на тази система е превключващото реле RFSA, което може да бъде интегрирано в електрическата система. Дистанционното управление се осъществява от дизайнерският смарт ключодържател RF-KEY или от безжичният смарт ключ с два бутона RFWB-20/G.