iNELS пое контрола над националната банка на Бутан

ELKO EP успя да завърши цялостното изпълнение чрез своите чуждестранни партньори в Бутан, Южна Азия. Националната банка на Бутан е построена в столицата Тимфу, използвайки интелигентно безжично и BUS окабеляване на iNELS.

Националната банка на Бутан е четириетажна сграда с типичен бутански вид и архитектура. В цялата сграда има повече от 2000 светлини, които са под пълния контрол на системата BUS на iNELS.

Те се контролират от централно устройство и задвижващи механизми, които също осигуряват екраниране и/или климатизация. Контролът се осъществява с помощта на EST сензорни устройства. Общо над 300 iNELS елемента се грижат за цялата сграда. Противопожарните аларми, картовите четци за достъп и бутоните за сигурност също са инсталирани като част от сигурността на банката.

В Южна Азия, Бутан iNELS (интелигентната марка за монтаж на ELKO EP) спечели търг за този престижен договор със S.A.P. Автоматизация, за проектиране и изграждане на сгради с ултра-ниска консумация на енергия. С този партньор iNELS ще разработи и интелигентни инсталации в Музея на железниците в Ню Делхи, столицата на Индия, в близост до Чешкото посолство.

Първият проект, осъществен от ELKO EP в Бутан, беше може би най-известната сграда в страната, над 50-метрова статуя на Буда Дорденма с красиво украсен дворец във вътрешността й.

Третата престижна сграда в Бутан, с участието на компанията Холесов ELKO EP, е шоурумът на Тойота. Този проект е създаден в сътрудничество с STCBL (Държавна търговска корпорация на Бутан).

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом