Иновациите в производството са това, което ни вдъхновява

"Искам да направя нещата както трябва", каза Петр Демек преди три години, когато зае поста на ръководител на производство в ЕЛКО ЕП. Компанията е европейски лидер в областта на производството на релета, системи за контрол на умни сгради и все повече иноватор в областта на IoT продуктите.

Какво е виждането ви за производство в ELKO EP?
През цялото си съществуване ELKO EP се стреми да предложи на клиентите си нещо съвсем ново, за което свидетелстват редица иновативни награди за напълно уникални продукти и решения. Винаги сме се стремили да бъдем иноватори в нашата област. Преди две години успяхме да съберем екип от хора, които се грижат не само за производството, но и за подобряване на качеството и усъвършенстване на стандартите.

Предимство ли е да имате собствено производство?
Това е голямо предимство. Смея да твърдя, че именно това прави ELKO EP уникален в сравнение с подобни големи компании. От друга страна, броят на иновациите и продуктите е проблем за производствената система. Колкото по-голяма е променливостта на производствената програма и колкото по-голямо е портфолиото, толкова по-взискателна е производствената система.

Цялото интервю може да прочетете ТУК.

Свържете се с нас

Личната информация, изпратена чрез този формуляр, ще се използва само за обработка на заявката ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом