Най-малкото централно устройство в света - miniCU

За да се оптимизира решението не само на хотелска стая, но и на апартамент, вила или други по-малки сгради, е достатъчно да се използва само едномодулното централно устройство miniCU CU3-07M, което е пълно с иновации.

Това отдавна е един от приоритетите на EЛКО ЕП- да покажем, че дори устройства с малки размери могат да са най-доброто решение на местата за настаняване. И така семейството на централните устройства „CU3“ се разрасна с miniCU.

Новото ни едномодулно устройство е наистина малко - ширина  му е 17,5 мм, а консумация е по-малка от 1,5 W. miniCU  заедно със стабилизиращо захранващо устройство PS3-30 / iNELS заема само 70 мм в разпределителното табло. Въпреки размерите си обаче, то работи с всички предимства, които iNELS кабелна BUS система притежава.

Фактът, че miniCU CU3-07M работи както самостоятелно, така и като подустройство на CU3-0xM., е допълнителна полза. То може да работи с до 32 iNELS BUS устройства на шината и към него могат да бъдат свързани всички елементи на системата iNELS BUS, но най-често GRMS контролери, димиращи и превключващи устройства. miniCU CU3-07M  е съвместим и с протокола MODBUS, който позволява директна връзка с HVAC (отопление, вентилация и климатизация), когато е свързан към терминалите RS485.

Благодарение на уникалния IP адрес, то може да бъде мащабирано до различни диапазони на контрол (CU master, Bacnet, Niagara, Modbus RT), свързан в рамките на PMS (Property Management System), към системата за достъп (заключване на вратата) или към Hospitality TV.
Ако търсите удобен помощник за вашата хотелска стая,вила или апартамент, miniCU е отличното решение. Можете да намерите повече информация на нашия уебсайт за подробности за продукта или в каталога на BUS технологиите.

Очаквайте през септември 2020 г.



Свържете се с нас

Личната информация, изпратена чрез този формуляр, ще се използва само за обработка на заявката ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом