Ние комуникираме с Promotic

Нашите системи iNELS комуникират със софтуера за визуализация Promotic Scada. Това е софтуер, който служи за визуализация и управление на технологичните процеси в широк спектър от отрасли.

Все по-често този софтуер се използва и за управление и контрол на технологиите в „интелигентни“ и други сгради. Точно тези интелигентни електроинсталации се разработват и произвеждат от iNELS от 2007 г. насам. Затова непрекъснато работим усилено за по-добри резултати. Системата PROMOTIC SCADA е проектирана да бъде възможно най-достъпна за всички нови потребители.

Системата PROMOTIC SCADA има много широк набор от възможности за комуникация. Вградените комуникационни драйвери, стандартизираните интерфейси, достъпът до бази данни и уеб сървърът предлагат на потребителите почти неограничени възможности за интегриране на PROMOTIC в техните технологии и проекти.

Централният блок на iNELS BUS преминава през ASCII протокола — Promotic използва софтуерния драйвер „PmCHAR“ (монтаж с данни и изображение), който е част от инсталацията. Не само можете да следите състоянията, температурите и т.н. от системата iNELS BUS, но и да промените стойностите и да управлявате системата. Възможно е също така да се комуникира с трети лица, да се наблюдават и да се създават по-сложни проекти, като например котелни помещения.

RF Control eLAN-RF (Wi) -003 Gateway предава информация през API интерфейса — комуникира чрез интелигентна кутия с драйвер „HttpRequest“ (набор от данни и изображения), който е част от инсталацията. Можете да прочетете състоянията на RF компонентите и да контролирате тези компоненти.

Повече информация можете да намерите директно на сайта на Promotic.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом