НОВ ПРОДУКТ - Безжична термоглава RFATV-2

Безжичната термоглава RFATV-2 оптимизира разходите Ви за отопление.

Уважаеми клиенти и партньори,

Бихме искали да ви представим нов продукт - безжичната термоглава RFATV-2, която намалява разходите ви за отопление.

Термоглавата е част от безжичната система iNELS RF и се използва за измерване и регулиране на температурата в помещенията.

Безжичната термоглава работи, като измерва температурата в помещението с  вградения си сензор, и спрямо показанията му  отваря/затваря радиаторния вентил въз основа на зададената програма в системния елемент.

За да можете да използвате главата, ви е необходимо централното устройство eLAN-RF-103което ви позволява да свържете главата с мобилната апликация, да я настроите и управлявате. Както локално, така и от всяка точка на света. След това връзката с централното устройство eLAN-RF-103, е възможна както директно чрез статичен IP адрес, така и с облака iNELS Cloud, така че винаги да разполагате с  връзка с устройството  в съответствие с вашите изисквания за сигурност.

Можете да свържете до 30 безжични глави към един eLAN-RF и да ги управлявате поотделно или едновременно като част от единна система за управление на отоплението във Вашата къща или апартамент.

Безжичната  термоглава  е най-простия метод за управление на отопление с радиатори, където се изисква едновременно измерване на температура и управление на самия вентил. Едновременно с  това може управлението да извършва спрямо вентили в колекторна кутия , като в този сценарий е необходимо измерваната температура да се взема от друго устройство ,част от iNELS RF като например безжичният терморегулатор RFTC-10/G или сензорът за температура RFTI-20

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом