Нови превключващи елементи за по-лесна инсталация

Модернизацията на превключващия елемент се състои в подмяна на компоненти - класическата винтова скоба се заменя с безвинтова скоба.

Модернизацията на превключващия елемент се състои в подмяна на компоненти - класическата винтова скоба се заменя с безвинтова скоба. Докато захранващите проводници преди това трябваше да бъдат завинтени към устройството, новата технология улеснява връзката: скобата позволява бързо свързване чрез просто поставяне на проводника в устройството. В безвинтовата скоба проводникът е притиснат от пружина към неподвижна част, и така натиска върху проводника е постоянно. Връзката е много здрава и надеждна.

Премахването на проводника или други настройки са също толкова лесни, колкото и инсталирането. Към устройството могат да бъдат свързани както твърди, така и гъвкави проводници с подходящо напречно сечение.

Новият дизайн на задвижването има допълнителни предимства. Благодарение на иновациите, използването на задвижващи механизми без оловни проводници създава повече място в монтажната кутия и прави цялостната инсталация по-ясна.

В случай на задвижващи механизми с един вход/изход, захранващите клеми умишлено се удвояват, така че няма нужда от допълнителни такива.

Това гарантира здрава и стабилна връзка.


Скоро ще бъдат налични и тези модернизирани превключващи елементи:

  • RFSAI – 11B_SL
  • RFSAI – 62B _SL
  • RFSAI – 61B_SL
  • RFJA – 32B_SL

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом