Полският търговски панаир на Energetab надхвърли очакванията.

В средата на септември ELKO EP участва, за петнадесети път, в най-големия панаир на електроенергия и енергетика в Полша - ENERGETAB. Там ние представихме цялата гама от релета, iNELS Air (разработена предимно за IoT) и нашата цялостна система за управление на хотели.

32-ият международен панаир ENERGETAB привлече над 50 000 посетители в град Билско-Бяла, главно от професионалната общност, и 700 изложители от 24 държави в Европа, Америка и Азия.

ENERGETAB носи духа на търговските изложения. Следователно това е много силен търговски панаир, пълен с истински експерти, на които имаме какво да предложим “- подчерта значението на нашето представяне Ян Капитанов, директор на полския клон на ELKO EP.

ELKO EP се представи основно с целия асортимент от релета, от които предлагаме повече от 200 вида, а също и със системата за управление на хотели (GRMS). Огромен интерес предизвика и продуктовата линия iNELS Air за IoT, която включва сензори за комуникация на SigfoxLoRa и NB-IoT протокол.

Потвърдихме сътрудничеството си с нашите дългосрочни партньори в Полша, сключихме няколко изгодни договора и договорихме някои наистина интересни такива“ - с удоволствие добави Ян Капитанов. Полският ни клон осигурява не само директни продажби на клиенти, но също така предлага цялостно решение за умни електрически инсталации под собствената си марка iNELS.

Полският пазар на електронни устройства процъфтява, особено в областта на индустриалните инсталации. Много внимание се обръща на така наречените умен град и умен дом.

 Повече информация можете да намерите на inels.bgwww.smarthomebulgaria.bg и www.elkoep.bg.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом