Превключващо устройство не само за ролетни щори, гаражни врати или порти - RFJA-32B, което се справя с много проблеми

Компанията ELKO EP въведе нов безжичен превключвател от продуктовата линия iNELS, наречен RFJA-32B, която спестява много усилия за обновяване или модернизиране на домакинствата и офисите и предлага удобно ползване.

По-старите системи за управление на щори или гаражни врати могат да причинят много притеснения, например когато сте загубили ползвания до този момент контролер, и ви е нужен нов. Също така може да се наложи да увеличите броя на контролерите за членовете на вашето семейство или служителите на Вашата фирма. Някои собственици разполагат единствено с по-стари аналогови системи, наясно са с превключващото и управляващото устройство, но големият брой на инсталираните компоненти може да бъде проблем поради невъзможност за цялостно управление на щори или порти.

И точно тук идва като решение превключващото устройство RFJA-32B, което съчетава управление на съществуващите превключватели за щори и безжичната iNELS RF система. Благодарение на компактния си дизайн, превключващото устройство лесно се монтира на задвижващите устройства на щорите или на гаражна врата. Устройството разполага с вход за свързване със съществуващо управление за щори. Това ви дава възможност да управлявате както със "стария" ключ, така и с безжичните контролери iNELS RF Control.

С функцията за управление в групи получавате автоматичен контрол на всички щори наведнъж, тъй като можете да зададете точно време за действие (повишаване / намаляване) на тези превключващи устройства. Възможно е в 6:37 сутринта щорите автоматично да бъдат вдигнати, а вечер – да се спуснат. Полезна е и възможността да се задействат в зависимост от околната светлина (с помощта на RF SOU компоненти на системата) - през лятото щорите се смъкват през деня, и обратно - автоматично се вдигат по време на по-студените месеци, което позволява слънчевата светлина естествено да затопля къщата.

Вече няма нужда да се притеснявате за контролерите. Просто изберете как да изглеждат. Те могат да бъдат ключодържател, безжичен ключ, смарт телефон, таблет, смарт часовник или дори смарт телевизор. Тези устройства не се нуждаят от каквито и да било централни устройства или допълнителни инсталации, за да функционират.

Друг пример за употреба, за който се отнася RFJA-32B, е нарастващата популярност на така наречените светлинни тунели, които позволяват светлина отвън директно в стаята през покрива. Понякога, когато гледате филми - главно вечер, не искате луната да ви заслепява. За тази цел може да се използва превключващо устройство в комбинация с клапан за светлинни тунели. Така имате пълен контрол над светлината в къщата.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом