Апартамент

Прага, Чешка Република

За този обект, проектирахме и изградихме Система за управление на стаи за гости (GRMS):

Решението на iNELS за управление на стаите за гости е предназначено да помогне за създаване на среда, която позволява на гостите да се чувстват така, сякаш са си вкъщи. Апартаментите за гости винаги посреща гостите с приятна температура и управлението предлага много лесни за използване опции за създаване на желаната атмосфера.

Всеки детайл допринася за цялостното удовлетворение и първият елемент, с който домакинът влиза в контакт, е картовия четец RFID за влизане в стаята, предложен в атрактивен дизайн от стъкло. Четците идват в гладък черен или бял дизайн. За да се зададе желаната атмосфера в стаята е наличен сензорен панел с много интуитивен потребителски интерфейс за контрол на температурата, осветлението, засенчване или настройване на музикални сцени. Сцените могат също се активират автоматично при влизане в стаята. Решението на iNELS е обект на комфорта за гости, но също така се стреми към ефективното управление на всички технологии, което значително допринася за пестенето на електроенергия.

Предимства:

  • Когато гостът напусне, системата автоматично изключва всички електрически уреди и спестява едновременно разходите за отопление и охлаждане;
  • Гостите много лесно могат да сигнализират, ако те желаят стаята им да бъде почистена или не желаят да ги безпокоят;
  • Комбинацията от автоматично осветление, базирано на движение, и централно управление на стаята;
  • Чрез своя напреднал за времето си дизайн, устройството за управление със сензорен дисплей или от стъкло ще допълни всеки интериор.

Заявете БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта от тук!


За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом