Апартамент

София, България

Още един обект изпълнен ЕЛКО ЕП България в гр. София, кв. Младост.

Когато хората си купуват ново жилище или изграждат тяхната отоплителна инсталация, те не се замислят за техния температурен комфорт и как да управляват тяхното отопление

Нашият клиент закупува апартамент с централно отопление, ТЕЦ с радиатори, без възможност да управлява температурата в отделните стаи според желания от него комфорт. Затова се обръща към нас - да изградим отделни температурни зони. С помощта на нашите термо глави за радиатори RFATV, ние управляваме всеки един радиатор в стаите, като във всяка стая е монтиран и безжичен стаен термостат  RFTC-10/G за следене и управление на температурата. Чрез нашето централно устройство, може да се създават и графици за отоплението, както и може да се управлява през всеки един смартфон, таблет или смарт телевизор. 

Ние не само подобрихме температурния контрол, но по този начин оптимизирахме и разходите за топлоенергия. 

Като опция, нашият клиент може във всеки един момент да надгради своята система, като управление на осветление, щори и завеси, ел. уреди и др.

Ако и вие искате да се възползвате от нашите решения, не се колебайте да се свържете с нас.

Свържете се с нас

Личната информация, изпратена чрез този формуляр, ще се използва само за обработка на заявката ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом