Умен апартамент, гр. София

София, България

Елитен петстаен апартамент с автоматизирано отопление реализирано благодарение на безжична iNELS-RF система без ремонтни дейности.

Автоматизацията включва управление на 5 отоплителни зони, в които нуждата беше от различна темература спрямо обитателите. Намалихме разходите за отопление с близо 30% на отоплителен сезон, което за апартамент от такъв мащаб е масивна икономия – възможно само с безжичната iNELS система.

Освен управление на отоплението с iNELS-RF системата, следим и в реално време статуса на отопленията – в този апартамент няма нужда от проверка за забравено отопление. Системата  може да се управлява от всяка точка на света с мобилното ни приложение, позволявайки на клиента да подгрява отоплението при пътувания извън България, както и локално със безжични дизайнерски термостати. Използвахме изцяло безжични устройства за проекта без нито един пуснат кабел.


За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом