Умно Индустриално складово хале, гр. Кюстендил

Кюстендил, България

Индустриални халета автоматизирани в процес на изграждане с кабелна система iNELS-BUS.

Цел на проекта е оптимизацията на разходите – биодинамично осветление в производствените части и управление на промишлена вентилация. Системата ще се управлява изцяло автоматично без човешка намеса. Освен автоматичното управление  ще се контролира и в реално време статуса на осветленията – моментната осветеност, показателите за външна осветеност, локациите, в които се извършва работа и статуса на вентилацията. Контрола и управлението са възможни от всяка точка на света от супервайзъра на обекта.

Цялото осветление на обекта ще преминава в дежурен режим всяка вечер, а сутрин по график от понеделник до петък ще се включва автоматично със старта на работното време – възможно само със смарт системата iNELS! Авангардно биодинамично осветление – производствения цех е разделен на зони, в които осветлението ще бъде перманентно според външната осветеност, така ще се направи спестяване на разходите значителни за електроенергия и същевременно ще се осигури необходимото комфортно осветление за работния процес.

Със детектори за движение осветлението ще бъде допълнително оптимизирано така, че само зона с присъствие да бъде осветена. Вентилацията ще бъде регулирана по график, като при аларма за пожар ще бъде спирана принудително.

Ако и Вие искате да оптимизирате разходите си, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта!


За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом