Парк хотел, гр. Стара Загора

Стара Загора, България

Уникален дизайнерски ресторант в пет звезден хотел автоматизиран с кабелнна система iNELS-BUS.

В ресторант от такъв клас удобството на клиента е топ приоритет. Максимален комфорт за клиентите постигнат с управление на осветление – подбрано специално за подчертаване на атмосферата и стила. Оптимизация на работното време от най-висока степен – няма нужда служителите да обикалят, за да включват и изключват осветления в края или началото на работния ден. Системата следи и в реално време статуса на осветленията - така управителя управлява всичко от всяка точка на света.

Заедно с клиента създадохме многобройни осветителни сцени с индивидуално осветление на всяко едно сепаре – романтична вечеря, другарска среща, работна вечеря - възможно само с iNELS!

Сцените включват, както специфична осветеност, така и плавно затихване на светлината стил залез – възможно само с висок клас осветления и хардуера на iNELS.

  • Осветлението се регулира автоматично според астрономическият час на деня.
  • Създадохме глобални сцени подчертаващи мащабните събития в ресторанта.

Ако и Вие искате да създадете уникална атмосфера, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта!

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом