Умен апартамент за отдаване под наем, гр. София

София, България

Луксозен апартамент за даване под наем автоматизиран с безжична iNELS-RF система.

Ново поколение управление на собственост – проекта включва дистанционно управление на отоплението, спиране на тока, спиране на вода, завесите и осветлението от всяка точка на света, заедно с видеонаблюдение. Ползи от най-висока степен – няма нужда служители да обикалят адресите след наематели, за да проверяват за включени отопления, уреди, осветление, отворени прозорци.

Уникално удобство - няма нужда служител да обикаля предварително обектите, за да пуска бойлерите и отоплението, всичко това става дистанционно – възможно само с iNELS! С нашата системата собственика следи в реално време статуса на отопленията, уредите, кран за вода, отворени прозорци и врата. Сензорите за движение изпълняват ролята и на допълнителна охрана – във всеки един момент супервайзъра на обекта може да види дали има нерегламентиран достъп до обекта и да получи аларамен сигнал на мобилният си телефон.

Иновация възможна само с iNELS е следенето за отворена врата на хладилник и при засичането на забравена такава директното спиране на захранването преди да е станало късно. За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом