Магазин за осветление и ел.материали на верига магазини - Интер Пауър, гр. София

София

Магазин за Осветление с 90 квадратни метра с автоматизирано осветление реализирано с безжичната iNELS-RF система.

Грандиозен проект, управляващ над 200 мострени осветления в една обща система – възможно за изпълнение безжично единствено с iNELS-RF. С нашата система спестихме на клиента хиляди левове за окабеляване, което трябваше да се извърши с километри кабели с класическа инсталация.

Освен управление на целия магазин със iNELS системата следим и в реално време статуса на всяко едно устройство – в този обект няма нужда от проверка за включени уреди и осветления. Цялата система може да се управлява от всяка точка на света с мобилното ни приложение.

Над 200 осветления се управляват без нито един физически ключ и без нужда от интернет с локален таблет. Това позволява на търговците невероятно удобство и гъвкавост при демонстрацията на мострите. В обекта консумацията на електроенергия е масивно – именно затова с iNELS-RF автоматизирахме изключването им в извънработно време. С автоматичното управление по график консумацията на електроенергия беше намалена с над 30%.

Създадохме различни сцени заедно с дизайнер на осветления, за да могат търговците с един бутон да включват цели мострени секции и да изключват останалите осветления. Така те избягват разсейването при демонстрация от включване и изключване на физически ключове – опция възможна само със смарт системата iNELS.

В Магазина има интегрирано видеонаблюдение съвместимо с iNELS приложението. Създадохме сцена, която при активация на охраната включва всички осветления едновременно. 


Ако и Вие желаете да оптимизирате търговската си площ, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта!

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом