Умен офис, гр. София

София, България

Дизайнерски елитен офис шоурум на нашите партньори от iNOVATIVA автоматизиран с кабелната система iNELS-BUS по проект.

Автоматизация от най-висок клас – функционалността и удобството на смарт системата iNELS-BUS си партнират с топ клас дизайна на Nero Studio създавайки перфектната атмосфера за работа и почивка.

С iNELS-BUS управляваме цялото осветление в студиото, слънцезащитата, климатизацията и вентилацията. Перфектния стил е подчертан с дизайнерски стъклени смарт ключове и смарт тъч панели, а отдалеченото управление е гарантирано с мобилно приложение. Улеснихме посетителите, като автоматизирахме осветлението и вентилацията в санитарните помещения така, че посетителите да не се налага да търсят бутони и да докосват нищо.

Създадохме сцени, с които подсилваме творческата атмосфера с подходящата във всеки момент яркост, за да подчертаем всеки един цвят и материал от интериора - възможно само със системата iNELS!

Оптимизирахме разходите на енергия с автоматизирането на климатизацията. Засилихме ефекта на осветленията с управлението на слънцезащитата, управлявайки автоматичните завеси, които работят в синхрон с осветлението, като добре настроен оркестър.


За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом