Умна Еднофамилна къща с. Драгиевци, гр.Габрово

с.Драгиевци, област Габрово, България

Едноетажна дизайнерска къща плюс гараж и прилежащ двор с автоматизирано осветление благодарение на безжичната iNELS-RF система.

Проекта включа управление на цялото осветление на обекта, защита на електрическите уреди и видеонаблюдение.

Управляваме над 70 осветителни кръга изпълнителни в сътрудничество с дизайнер на осветления, за да подчертаем всеки един детайл и цвят в къщата. Застраховка против токови удари – интегрирахме система за защита на чувствителните уреди в дома така, че да предпазим клиента от нежелани разходи и нерви. 

Повишихме сигурността в къщата със системата за видеонаблюдение интегрирана с мобилното ни приложение iNELS-RF. Освен управление на цялата къща със iNELS системата следим и в реално време статуса на всяко едно устройство – в този обект няма нужда от проверка осветления. 

Цялата система може да се управлява от всяка точка на света с мобилното ни приложение и с физически безжични смарт ключове от дизайнерската серия LOGUS90 на EFAPEL, както и с локален таблет. Спестихме на клиента разходът от километричното окабеляване, което би било нужно при изпълнение на същият проект по класическа електроинсталация.

Заедно с клиента създадохме над 30 осветителни сцени по негово желание с цел максимален комфорт и перфектна атмосфера:

 • С един бутон се изключва цялото осветление в къщата.
 • Сцени за „Добро утро“, „Домашна работа“, „Парти“, „Кино“, „Вечеря“, „Релакс“ и много други, при които беше изчислено прецизно точния вид на включенo осветление на предварително зададена степен на яркост. 
 • Погрижихме се за зрението на клиента задавайки автоматично настройване на яркостта по график според външната осветеност.
 • Повишихме сигурността със симулация на присъствие – по график, и по време на сън присветват осветления в стаите, което дава допълнителна застраховка в извънградска къща.

 • Ако и Вие желаете да контролирате перфектната атмосфера в дома си, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта!

  За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

  Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

  Или се свържете с наш дистрибутор.

  phone icon
  +359 877 801 877

  © 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом