Хотел Аригоне

Оломоуц, Чехия

Arigone е 3-звезден хотел и 4-звездна къща за гости в историческия център на Оломоуц. Arigone предлага стилно и комфортно настаняване. Всяка стая предлага на своите гости максимален комфорт за настаняване, за което допринасят интелигентните инсталации на iNELS.Устройството CU3-04M отговаря за работата на всички технологии в стаите.CU3-04M може да комуникира с iNELS BMS. Тази система свързва всички сградни системи и позволява тяхното централизирано управление и наблюдение.iNELS позволява на гостите да регулират интензивността и цвета на осветлението във ваната, сауната и други.

 Сцените в стаята за добре дошли могат да бъдат задействани по време на настаняването, отоплителните или охлаждащите системи могат да се активират и незабавно да отговорят на всички заявки на гостите. Управлението на светлините, отоплението и други елементи в помещението е възможен благодарение на мултифункционални превключватели и стенни ключове.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом