Умно Индустриално складово хале, гр. София

София, България

Индустриално складово хале на логистична фирма изпълнено с безжичната iNELS-RF система.

Проекта включва управление на 40 осветления осветяващи отделните клетки между складовите скари, които се задействат от 40 безжични сензора за движение. Намалихме разхода за електроенергия от осветлението на обекта с над 60% - възможно само с безжичната iNELS система, като настроихме осветлението да се включва само при присъствие на човек в складовата ниша и да се изключва автоматично при отсъствие.

Оптимизирахме работното време на халето така, че работниците да няма нужда да търсят физически ключове докато пренасят обемни товари. Освен управление на цялото хале със iNELS системата следим и в реално време статуса на всяко едно осветление - така супервайзъра на обекта следи в реално време на дисплей от всяка точка на света в коя зона се извършва работа.

Сензорите за движение изпълняват ролята и на допълнителна охрана – във всеки един момент супервайзъра на обекта може да види дали има нерегламентиран достъп до стилажите в извънработно време и да получи аларамен сигнал на мобилният си телефон.

Клиента сподели, че само в рамките на 6 месеца след инсталацията на нашата система е възстановил инвестицията си.

Ако и Вие искате да оптимизирате разходите си и да имате пълен контрол от всяка точка света, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта!

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом