Магазин за осветление и ел.материали на верига магазини - Интер Пауър, гр. Габрово

Габрово

Магазин за осветление с 100 квадратни метра с автоматизирано осветление, зоново озвучаване и охранителна система реализирани с безжичната iNELS-RF система.

Грандиозен проект, управляващ над 200 мострени осветления в една обща система – възможно за изпълнение безжично единствено с iNELS-RF

С нашата система спестихме на клиента хиляди левове за окабеляване, което трябваше да се извърши с километри кабели с класическа инсталация. С Безжичните детектори за движение и магнитните детектори за врати и прозорци на iNELS е изпълнена и охранителната система на обекта без нужда от прокарване на кабели. Освен управление на целия магазин със системата ни следим и в реално време статуса на всяко едно устройство – в този обект няма нужда от проверка за включени уреди и осветления. 

С помощта на уникалното интернет LARA радио реализирахме фоново озвучение за създаване на уникална атмосфера от звук и светлина. Цялата система може да се управлява от всяка точка на света с мобилното ни приложение.

Над 200 осветления се управляват без нито един физически ключ и без нужда от интернет с локален таблет. Това позволява на търговците невероятно удобство и гъвкавост при демонстрацията на мостри.

Интегрирахме управление с гласови команди с Amazon Alexa – напълно съвместима с iNELS-RF. Над 200 осветления в обекта консумират масивно количество електроенергия – именно затова с iNELS автоматизирахме изключването им в извънработно време. С автоматичното управление по график консумацията на електроенергия беше намалена с над 30%.

В Обекта управляваме иновативна RGB LED лента, която мени цвета и интензитета си спрямо работното време на магазина – червен цвят през нощта, син цвят в работно време, зелен цвят в почивка и лилаво в близките до отваряне часове.

Създадохме различни сцени заедно с дизайнер на осветления, за да могат търговците с един бутон да включват цели мострени секции и да изключват останалите осветления. Така те избягват разсейването при демонстрация от включване и изключване на физически ключове – опция възможна само със смарт система iNELS!

В Магазина има интегрирано видеонаблюдение съвместимо с iNELS-RF приложението. Направихме сцена, която при активация на охраната включва всички осветления едновременно. 

Ако и Виежелаете да оптимизирате търговската си площ, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта! 

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом