Магазин за осветление и ел.материали на верига магазини - Интер Пауър ООД

Габрово

Изградихме Smart управление на осветление, отопление, СОТ и видеонаблюдение във верига магазини Интер Пауър чрез нашата безжична система (RF) "Умен Дом", като я доставихме, монтирахме и направихме съответните настройки, колегите ще имат възможност да презентират, уникалните си осветителни тела само чрез едно натискане на иконата на таблета. Почти всяка една лампа в техните обекти е на отделно реле, което я включва, изключва или димира. С инсталацията на умната система за търговски обект успяхме да решим сложната задача за управление на осветлението, както и да спестим от километричното окабеляване, което беше необходимо.

В магазините са добавени и от нашите Смарт кутии eLAN-IR-003, които дават възможност за управление на климатиците от разстояние и предварителната настройка на работни графици.

Управлението на СОТ системата става посредством нашите датчици за движение и отворено/затворено, които са обвързани с централата на охранителната фирма. При засечено събитие в режим "под охрана", датчиците изпращат сигнал до централния компютър на СОТ системата и тя сигнализира на дежурния диспечер, и на телефоните на собствениците и управителите на обектите.

Видеонаблюдението е проектирано и изградено със системи с марка DAHUA, които са интегрирани в интерфейса на приложението, за по-бърз достъп и наблюдение.

Създадени са сцени на база работното време на магазините за автоматичен контрол на осветлението и отоплението. Сцена "отворено" и сцена "затворено" се грижат за правилния подбор на включването и изключването на осветителните тела. Създадени са графици за намаляване броя на включените осветителни тела през нощта и почивните дни. Предстои монтирането и настройката на сензори за присъствие, които да включат осветлението при наличие на човек пред витрината в късните часове на денонощието.

Веригата магазини за осветление и системи Умен Дом на Интер Пауър, е единствената в България по рода си, оборудвана с подобна система. Заповядайте на място в новите им магазини и се запознайте подробно с възможностите за управление, наблюдение и контрол на системите iNELS Smart Home.

Разгледайте нашите примерни оферти от тук и разберете защо да изберете нас!

Свържете се с нас

Личната информация, изпратена чрез този формуляр, ще се използва само за обработка на заявката ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом