Умен Офис и складова база, гр. Габрово

Габрово, България

Офис и складови индустриални халета автоматизирани с кабелна система iNELS-BUS!

Оптимизация на разходите и времето – със системата iNELS управляваме цялото осветление в офис помещения и халета, анализираме консумацията на електроенергията в целият обект.

Системата се управлява с дизайнерски смарт ключове от серията LOGUS90 на EFAPEL. Освен управление можем да следим и в реално време статуса на всяко едно устройство – в този обект няма нужда от проверка за включени уреди, осветления или отворени прозорци.  Целият масивен обект може да се управлява по всяко време от всяка точка на света с мобилното ни приложение.

Намаляване на разхода за електроенергия - заложихме система за анализ на консумираната мощност в халетата, това ни позволи прецизна настройка на масивната термопомпа и доведе до спестяване на хиляди левове от отопление.
Оптимизация на осветлението – системата iNELS-BUS ни позволи да регулираме масивните 2KW осветителни панели в халетата според външната осветеност, при достатъчна за работа осветеност осветленията изгасват и не могат да бъдат светнати с ключ, това намали разходите на клиента със стотици левове. Цялото осветление на обекта преминава в дежурен режим всяка вечер, а сутрин по график от понеделник до петък се включва автоматично със старта на работното време – възможно само със смарт кабелна система iNELS-BUS!

Чрез нашата система реализирахме и най-специфичните желания на клиента за оптимизация:

 • Търговските ползи – клиента презентира специфична продукция дистанционно към партньорите си и за тази цел има изградена снимачна зала. Правилното осветление за такива презентации е от първостепенна важност и затова ние създадохме за клиента система от осветления с регулация на осветеността, които могат да бъдат регулирани дистанционно от чужбина с цел постигане на перфектна презентация – възможно само със системата iNELS.
 • Оптимизация на работното време – при нужда с един бутон сe изключва цялото осветление без да има нужда обслужващият персонал да обикаля помещенията. 
 • Оптимизация на работните срещи – с iNELS системата презентаторът няма нужда да прекъсва срещата, за да превключва бутони, всичко става автоматично по сценарий – спускането на прожектора, регулацията на осветлението и т.н.
 • Оптимизация на почивките – автоматизирахме почивките на персонала, след изтичане на времето за почивка осветлението изгасва до следващата почивка, а вентилатора за цигарен дим спира да работи.

 • Ако и Вие искате да оптимизирате разходите и времето на служителите си,  не се колебайте да се свържете с нас и да заявите БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта!

  За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

  Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

  Или се свържете с наш дистрибутор.

  phone icon
  +359 877 801 877

  © 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом