Офис и складова база

Габрово, България

От нашите системи за автоматизация могат да се възползват не само домове, но също така офиси, бизнес сгради и промишлени обекти. Фирма ДИКСИ ООД се свърза с нас, за да им оптимизираме разходите в техния нов офис и промишлена складова база. Спестяването на електроенергия ще бъде до 40% от разходите.

Програмирали сме умното осветление в офиса и складовата база така, че при определена осветеност, осветлението в дадено помещение не може да бъде пуснато. При понижаване на осветеността, работникът може да пусне осветлението и то се димира автоматично, на база околната и естествена светлина (опция). Биодинамичното осветление може да бъде настроено така, че да следи присъствието на работниците и да осветява автоматично зоните, в които има присъствие.

Чрез нашата BUS кабелна система ние автоматизирахме и управляваме:

  • Осветление с димиране
  • Управление на рекуперация

В промишлената складова база бяха заложени комбинирани сензори за движение DMD3 – за следене на движение, осветеност в помещение, димиране и др. функции. Функционалностите се управляват и следят през мобилен телефон на управителя или от фронт офиса на фирмата.

Ако и вие искате да се възползвате от нашите решения за автоматизация и биодинамично осветление, с които да оптимизирате разходите, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Заявете БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта от тук сега!

Свържете се с нас

Личната информация, изпратена чрез този формуляр, ще се използва само за обработка на заявката ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом