Пентхаус Геритаж, гр София

София, България

Пентхаус в елитен комплекс от затворен тип, автоматизиран с безжичната система iNELS-RF - без ремонтни дейности.

Улеснихме ежедневието на клиента с множество функционалности възможни само с нашата система. Автоматизацията на обекта включва цялото осветление /с регулация на осветеност/, индивидуално отопление в 4 зони, слънцезащита с управление на 18 автоматични щори, управление на домакински уреди и управление на вентилация.

Освен управление на цялата къща със iNELS-RF системата, следим и в реално време статуса на всяко едно устройство – в този обект няма нужда от проверка за включени осветления.  Цялата система може да се управлява от всяка точка на света с мобилното ни приложение - уникално удобство за често пътуващ клиент. Спестихме време на клиента автоматизирайки цялата серия от 10 щори във всекидневната да се управляват едновременно само с два бутона.

Допълнихме специалната атмосфера с дизайнерски бели кристални смарт ключове и локален таблет за централно управление. Намалихме разхода за отопление с независимото управление на всяка една зона. Издигнахме удобството на максимум с интеграцията на Amazon Alexa – напълно съвместима с iNELS за управление с гласови команди.

Заедно с клиента създадохме над 25 сцени по негово желание с цел максимален комфорт и спокойствие:

  • Един единствен бутон, с който може да се изключи цялото осветление в къщата, както и домашните уреди. 
  • Сцена „Добро утро“, при която започва постепенно вдигане на щорите в съответната стая, включват се всички осветления в банята.
  • Сцена „Кино“, при която се изключват всички разсейващи осветления, а скритото осветление се включва дискретно на 10% осветеност.
  • Сценариите ни за спокойствие и охрана включват симулация на присъствие, с която при задействане на охранителната аларма се включват осветления, завесите мърдат и се имитира присъствие на хора.
  • И много други с възможност за промяна по всяко едно време!

Ако и Вие цените времето, комфорта и сигурността си, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта!

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом