Умни апартаменти под наем Airbnb, гр. Габрово

Габрово, България

Пет луксозни апартамента под наем, автоматизирани с безжична iNELS-RF система изпълнена по проект.

Ново поколение управление на собственост – проекта включва дистанционно управление на отоплението, спиране на тока, спиране на вода, завесите и осветлението от всяка точка на света заедно с видеонаблюдение. Ползи  от най-висока степен – няма нужда служители да обикалят адресите след наематели, за да проверяват за включени отопления, уреди, осветление, отворени прозорци или за наводнение.

Уникално удобство - няма нужда служител да обикаля предварително обектите, за да пуска бойлерите и отоплението – всичко това става дистанционно, възможно само с iNELS. Супервайзора на обекта следи от всяка точка на света в реално време статуса на отопленията, уредите, кран за вода, отворени прозорци и врати.

Сензорите за движение изпълняват ролята и на допълнителна охрана – във всеки един момент управителят на обекта може да види дали има нерегламентиран достъп до обекта, да получи аларамен сигнал на мобилният си телефон. Системата има интегрирана видеокамера, която с мобилното приложение идентифицира приходящите гости.

Иновация възможна само с iNELS е следенето за отворена врата на хладилник и при засичането на забравена такава директното спиране на захранването преди да е станало късно.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом