Революционно решение за Професионална сградна автоматизация

RC3-610M - най-новия продукт разработен от ELKO EP

На Вашето внимание ELKO EP предлага революционно решение за Професионална  сградна автоматизация

RC3-610M -така сме нарекли най-новия продукт  разработен от  ELKO EP. Този уникален мултифункционален модул включва едновременно 8 релейни изхода, 2 аналогови изхода за управление пo 0-10 V, 6 входа за интеграция на пуш бутони или охранителни сензори, 2 входа за температурни сензори и дори DALI контролер за управление на осветления!

Комбинирайки модула  с  CU3-07M mini CU, което е най-малкото централно устройство за управление на сградна автоматизация в света, получаваме професионална система  напълно достатъчна за управление на хотелска стая, апартамент или малка къща, като разполагаме със всички функционалности за които доскоро  бяха нужни цели 5 различни модула. Разбира се системата може да се разширява с до 31 допълнителни елемента.  Още по-добра новина е – цената на комплекта е пъти по-изгодна спрямо същата функционалност изпълнена с класически модули.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом