Революция в безжичната професионална сградна автоматизация с iNELS RF

Умния дом не е жизнена необходимост, но е изключително полезен. С него можете да постигнете това, което е невъзможно или е много трудно за реализация с класическата електроинсталация. За тази цел, от двадесет години Елко ЕП разработва и усъвършенства професионалната система за автоматизация iNELS RF.

Основното предимство на безжичните системи е децентрализацията им. Това означава, че няма нужда да се извършват ремонтни дейности, за да се реализира автоматизация, както и не зависи от строго спазване на предварителни проекти. До скоро безжичните системи имаха и съществени ограничения във възможностите си за комплексна автоматизация, например невъзможността за обединения на няколко системи или интеграцията с външни устройства като климатици, мултимедия и системи за охрана.

Именно заради това, Елко ЕП разработи и интегрира изцяло нов начин на комуникация и управление на популярната система iNELS RF, запазвайки досегашната автономност, гъвкавост и надеждност на хардуера, но добавяйки всички съвременни софтуерни възможности.

 

Изчистена, интуитивна и модерна апликация

Новата апликация наречена просто „iNELS е една от основните иновации в системата за автоматизация. Тя заменя досегашните приложения, като позволява управление едновременно на множество iNELS системи, дори да са разположени в различни местоположения.  


Апликацията позволява удобно управление на устройства като контакти, димиране или осветления, слънцезащита и гаражни врати, отопление, сензори и детектори за охрана, сензори за наводнениеПоказва в реално време статуса на всички устройства с динамична обратна връзка.