Сензорен панел, който отговаря дори на най-взискателните изисквания

Представяме Ви нашия 10-инчов сензорен панел, предназначен за управление на системата iNELS BUS с помощта на приложението iHC (iNELS Home Control).

Сензорният панел iNELS притежава красив и атрактивен дизайн както и лесно четим десет инчов дисплей. Лакираната в черно алуминиева рамка в комбинация със стъклото придава на панела вид, който ще бъде дизайнерскo решение за всеки тип интериор, независимо дали в хола, офиса или заседателната зала. Умно програмиран с удобен потребителски интерфейс заедно с интуитивна графика осигуряват ефективна и лесна работа.

Голямото предимство са невидимите интегрирани високоговорители и микрофон, благодарение на които той може да комуникира с 2N(домофон).

Връзката с локалната мрежа се осъществява чрез Ethernet връзка с PoE захранване (IEEE 802.3af). Панелът работи на системата Android заедно с приложението iHC - iNELS Home Control. Актуализирането на iHC приложения е възможно чрез Интернет чрез ELKO App Store. Панелът включва и заден капак, който също служи като монтажна рамка, за повърхностен монтаж (използвайки рамката), или като използва капака за вграден монтаж.

Откакто беше пуснат на пазара, той спечели своето място в нашите изпълнени електрически инсталации. Използва се например от унгарския аквариум Bodorka Balaton за управление на цялостната им електрическа инсталация и дори централата на ELKO EP не прави изключение – с него контролира осветлението, климатизацията, засенчването и много други.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом