Сезам, отвори се, отвори вратите, сенниците и щорите

Точно както в приказката „Хиляда и една нощ” можете също да контролирате гаражни врати, порти, бариери, както и сенници, щори и външни щори. Благодарение на мини кутията, обхващаща безжичния превключвател RFJA-32, получавате нов удобен начин за контрол и спестяване на много проблеми с реновирането, подобренията в дома или офиса.

Иновативният задвижващ механизъм RFJA-32, разработен и произведен от ELKO EP, позволява текущите характеристики (порти, врати, бариери, сенници, щори, ...) да се управляват от съществуващи бутони и превключватели, както и дистанционно, например от удобната седалка или от колата докато отивате на работа.

Освен това не сте зависими от един контролер; може да имате за всеки член на домакинството или служителя. По този начин можете просто да добавите превключватели, за да контролирате входната или гаражната врата, например в коридора или на рецепцията на работното ви място.

Благодарение на лесната интеграция на компонента RFJA-32 с настоящите превключватели, оригиналното управление може да остане същото, така че дори баба ви няма да се тревожи за опъване на шатрата или завъртане на щорите. Можете също да управлявате дистанционно същите устройства чрез ключове (RF Key) или дистанционно управление (RF Pilot).

Тъй като системата iNELS е напълно гъвкава, тук става дума за контрол от вашия смартфон, таблет, смарт телевизор или дори часовник Samsung S3 с интелигентната RF кутия (eLAN-RF-003).

Безжичният превключвател RFJA-32 може да бъде много лесна и евтина част от вашия нов, умен дом.

Повече информация и технически спецификации можете да намерите в продуктовия каталог.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом