Системи УМЕН ДОМ за новостроящи и вече построени обекти.

Списание "СТРОИТЕЛИ" акцентира върху нашите системи за Умен дом.

ЕЛКО ЕП България, представя на българския пазар, своята система за домашна и сградна автоматизация iNELS.Предлаганите системи са два вида, RF безжична и BUS кабелна. Безжичната RF, може да бъде интегрирана във вече построени сгради и обекти с изградена ел. инсталация, като за целта не е необходима ремонтна дейност и прекарване на нови кабели. Най-големият изграден обект в България с безжичната ни инсталация RF се състои от около 200 релета (в тази бройка не влизат СМАРТ ключовете), с които се димира осветление, ON/OFF, RGB контрол, 0-10V, управлява се термопомпена система с подово отопление, командваме помпите на басейна и неговото покривало, кухненски уреди (печка, микровълнова, кафемашина, аспиратор) и много други. Благодарение на голямата гама релета, системата е широкоприложима и се управлява от едно единствено приложение. iNELS, работи по RF с централен компютър, а не използва рутера като HUB, което е показател за сигурността на системата. iNELS е професионална система за безжичен умен дом и не е като стандартните PLUG and PLAY устройства, така наречените "играчки", а е един надежден и сигурен продукт. Системата е подходяща и за модернизиране на хотелски стаи.

Кабелната BUS система е за по-големи обекти, като дава възможност на пълноценна комуникация със системи от трети страни и други предимства спрямо безжичната RF система. В България ЕЛКО ЕП България е изградила както умни инсталации в частни домове, така и в промишлени предприятия. Кабелната система също е широкоприложима, но нейния недостатък е по-високата цена спрямо безжичната и нуждата от прекарване на кабели, и по-сложното програмиране на централния модул.

ЕЛКО ЕП България, предлага безплатни обучения на своите бъдещи партньори и дистрибутори.

Линк към статията в списание "СТРОИТЕЛИ" :  Системи УМЕН ДОМ за новостроящи и вече построени обекти

Свържете се с нас

Личната информация, изпратена чрез този формуляр, ще се използва само за обработка на заявката ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом