Списание ”Идеален дом” за системата iNELS Умен дом!

Системата iNELS с решение за Вашият дом или Офис.

Смарт системите в сградите са удобство, предимство и сигурност, особено когато през тях може да се управляват много компоненти, без разстоянието да е фактор. iNELS предлага интелигентни решения за удивителен комфорт и отлична визия.

Безжичната система iNELS RF Control може да бъде интегрирана във вече построени сгради и обекти с изградена електрическа инсталация без да е необходимо извършването на каквито и да е било ремонтни дейности.

Най-големият изграден по този начин обект в България се състои от около 200 релета, без в тази бройка да влизат смарт ключовете. Така се управлява работата на кухненските уреди, системата с подово отопление и термопомпа, покривалото на басейна, гаражни врати, завеси и щори, а осветлението може лесно да се димира.

iNELS RF Control е широко приложима система и се управлява от едно-единствено приложение. То работи с централен компютър без да използва рутера като HUB, което е гаранция за сигурност. Подходяща е и за модернизиране на хотелски стаи.

С Умен дом на iNELS системите в сградите се управляват от всяка точка на света заради контрола през мобилното приложение. Осветлението, отоплението, без значение от вида им, щорите, завесите, тентите, достъпът в сградите са подвластни на системата. Чрез нея може да се инсценира присъствие и да се създават аудиозони със стрийм онлайн радиа. С един бутон се извършват много действия, например да се изгасят/светват всички лампи, да се спуснат/вдигнат всички щори, да се настрои определена светлинна атмосфера според времето от денонощието. Системата работи и с телевизори SAMSUNG, както и с гласови асистенти Amazon Alexa и Google HOME или със смартключове.

Кабелната BUS система е за по-големи обекти, в които искаме да се постигне високо ниво на автоматизация и интеграция на чужди системи ( СОТ, вентилация, климатизация и др.) към iNELS. Използва се за домове с по-големи квадратури, офиси, хотели, а дори и в промишлени предприятия и складове. Едно от основните предимства е, че се надгражда с модули от безжичната RF система, в случай, че е забравено или трябва да се добави нещо.

Системите на iNELS се съчетават чудесно с португалските ключове и контакти от серията LOGUS90 от марката EFAPEL, предлагащи изобилие от красив дизайн. Смартключовете за двете системи са налични и във варианти от бяло и черно стъкло. iNELS е български клон на Чешката компания ЕЛКО ЕП коята има 25-годишен опит в производството на модулни релета и системи „Умен дом“.

ЕЛКО ЕП България, предлага БЕЗПЛАТНИ обучения на своите бъдещи партньори и дистрибутори!

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом