Световна премиера на интелигентния стълб по време на ISE 2019

В петък, 8 февруари, вратите на една от най-големите технологични изложби в света „Интегрирани системи Европа” 2019 /„Integrated Systems Europe 2019“/ в Амстердам, бяха затворени.

В петък, 8 февруари, вратите на една от най-големите технологични изложби в света „Интегрирани системи Европа” 2019 /„Integrated Systems Europe 2019“/ в Амстердам, бяха затворени. За ELKO EP това беше 4-дневна история на успех във всяко отношение, по време на която 2897 посетители дойдоха да видят и чуят за последните ни новости тази година. Там, по време на световната премиера, представихме изцяло нашия модулен интелигентен стълб, и бяхме изключително доволни от голямото внимание, което получи.

Този внушителен 4.5 метра висок стълб се гордее с 12 интелигентни технологии, които се интегрират от базовата станция със станция за електрическа мобилност до Wi-Fi хотспот в горната част на стълба.

Умният стълб (Link) като съществена част от всеки интелигентен град, също е оборудван с USB и безжична технология за зареждане, SOS авариен бутон, домофон за комуникация с диспечер, информационни сензорни панели, сензор за качеството на въздуха, камера, Wi-Fi хотспот и главно енергоспестяващо улично осветление на върха на стълба, което благодарение на интелигентното адаптиране към околнотата светлина, може да спести до 30% от разходите за осветление годишно. Интелигентният стълб е напълно модулен и може да бъде изграден в четири варианта с подходящи устройства според планираната употреба във всяка част на града.

Осем нови решения за интелигентния град

ELKO EP въведе и редица IoT решения за всеки град. Вниманието на посетителите беше привлечено например от решенията на iNELS за нивото на пълнене на кофите за боклук и контейнерите, сензорите за паркиране за перфектен външен вид на свободните и заетите места за паркиране или подобрения сензор за качеството на въздуха.

Предимството на нашите IoT продукти е особено бързото внедряване без сложни инсталации и преди всичко възможността за наблюдение, оценка и управление на практически всяка сфера на интелигентните градове от цялостно управление на сгради до управление на уличното осветление.

Друга част от презентацията беше посветена на цялостното IoT решение за интелигентното земеделие, което ще бъде един от приоритетите на тазгодишната продуктова линия ELKO EP.

Нови разработки в областта на безжичните електрически инсталации за съществуващи сгради и хотели, както и приложения за телевизия Samsung Hospitality или новата гама iNELS Bus стъклени превключватели, с изцяло персонализиран външен вид и икона, също бяха от голям интерес.

Щандът на ELKO EP беше и място за бизнес и случайни срещи. Традиционното ни моравско гостоприемство беше опитано от няколко десетки наши съществуващи клиенти и близо шестстотин потенциални клиенти, като всички проявиха голям интерес към продуктите на ELKO EP и решенията на iNELS.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом