Това беше една добра година за нас.

За негативизъм и оплаквания не гледайте към Иржи Конечни. Въпреки трудната ситуация, която усложни пътуванията и развитието на ЕЛКО ЕП, той казва: „Имахме най-икономически успешната година, което е изключително послание с всички тези мерки и ограничения.“

Какво обещание имате от новите клонове?

Разбира се, на първо място, добри икономически резултати. Но и двата пазара имат своите плюсове за нас. Великобритания е страна, в която всичко ново винаги се тества първо. Там са с около две до три години пред нас по отношение на технологиите. Ако нашите продукти успеят там - а перспективата изобщо не е лоша - това ще бъде доказателство, че можем да се конкурираме с най-добрите в света. Не само в рамките на дистрибуциите на OEM, но под собствената ни марка. Сърбия е билет за Западните Балкани за нас. В източната част на балканите, България вече работи много добре за нас, което се превърна в една от най-приятните изненади през последните три години. Целият регион ще расте много през следващите години.

На какво дължите добрите финансови резултати за миналата година ?

В основата са нашите релета. Произвеждаме ги  с високо качество. Разполагаме с повече от 200 продукта и много от тях нямат конкуренция по отношение на цена и дизайн, поради което клиентите купуват от нас, дори най-големите електрически компании, на които доставяме продукти. Това е в основата на нашия бизнес повече от две десетилетия. Преди около десет години добавихме логическа надстройка под формата на интелигентна електрическа система iNELS, с която достигнахме до редица домакинства, резиденции, хотели и офис сгради по целия свят. Разполагаме с безжично и кабелно решение. Отново, логично, днес навлязохме в IoT средата, където предлагаме нови решения. Тук има огромна възможност за автоматизиране на индустриални сгради, селско стопанство и градове.

Цялата статия може да прочетете ТУК.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2021 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом