Умен дом: как да имате своя система за контрол и комфорт? /Уебинар/

Вижте как променяме ежедневието на своите клиенти с най- съвременните решения за умен дом и как можете да се сдобиете със своя собствена система.

Скъпи приятели, с радост Ви съобщаваме, че съвсем скоро предстои нашата онлайн презентация "Умен дом: как да имате своя система за контрол и комфорт?"

Ако искате да се сдобиете със собствена Smart Home инсталация или поне да научите какви са конкретните стъпки и колко ще ви струва, то това събитие е точно за Вас!

Заповядайте на това събитие, по време на което ще обсъдим:

  • Какво е умен дом?
  • За кого е подходяща smart home системата?
  • Как се изгражда система за умен дом?

Семинарът ще излъчим на 24-ти Февруари от 18:30 ч.

Можете да се регистрирате напълно безплатно на следната страница:

https://event.webinarjam.com/channel/inels

Участници в уебинара ще бъдат Мирослав Дончев, управител на ЕЛКО ЕП България ООД, както и хора с дългогодишен опит в конфигурирането и инсталирането на Smart Home системите от iNELS.

Организираме събитието специално за тези от Вас, които имат намерение да се сдобият със Смарт инсталация в домакинството или офиса си, но имат нужда от повече информация относно конкретните стъпки, етапи и цени.

Разбира се,  ще дадем и полезна информация за нашите настоящи и бъдещи дистрибутори, които биха искали да предоставят още по- стойностни решения на своите клиенти.

Регистрирайте се за  "Умен дом: как да имате своя система за контрол и комфорт?" напълно безплатно и задайте всичките си въпроси на живо.

Очакваме Ви!

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2023 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом