Управлявайте дома си от телевизора

В днешно време можете да управлявате практически всичко. На пазара има десетки универсални дистанционни управления, компютри, мобилни телефони или дори смарт часовници. Може да използвате и стенни ключове с безкрайни възможности от към дизайн.

Искате да управлявате дома си от телевизора? Супер, това също не е проблем! Ако притежавате Samsung Smart TV, можете да използвате приложението iNELS Home Control, за да управлявате електрическата си инсталация iNELS от дивана, докато гледате телевизия.

Нужно е само да свържете eLAN централното устройство и да го конфигурирате в приложението и вече може да управлявате дома си от телевизора.

Получавате контрол над всички свързани компоненти за осветление, отопление, климатизация, щори, камери и домофони или уреди на трети страни. Комуникацията, разбира се, е двупосочна, което означава, че можете да наблюдавате състоянието на отделните компоненти, освен това получавате информация в реално време за консумацията на енергия.

Удобно ли е? Да! Представете си, че чакате Ваш приятел. Приготвяте закуска, когато някой позвънява на вратата. Интеркомът прехвърля изображението директно на екрана и веднага става ясно дали това е очакваният гост в къщата или просто досаден съсед.

Може да задавате сцени, които изпращат различни инструкции към различни групи устройства за различни ситуации. Например, ако заминавате на почивка за уикенда може директно да зададете сцена "ИЗКЛЮЧИ ВСИЧКО" на телевизора, която да изключва всички ел.уреди, осветления и т.н.

Няма граници за въображението. Решили сте да гледате филм? Спуснете щорите директно от телевизора, намалете светлините до минимум, играйте с цветовия спектър или просто включете страничните LED ленти. Всичко това може да го обедините в една сцена "КИНО".

Този съвместен проект от ELKO EP и Samsung работи от 2014 г., когато беше създадена първата версия на приложението iNELS Home Control. Сега последното му версия излезе на преден план, като донесе модернизиран дизайн и нови функции. Приложението е напълно съвместимо с операционната система Tizen, използвана от телевизорите на Samsung. 

Изтеглете приложението iNELS Home Control напълно безплатно от ТУК.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта, попълнете формата

Личната информация изпратена, чрез този формуляр ще се използва само за обработка на заявката Ви. Може да се запознаете с GDPR и Общите условия от тук.

Или се свържете с наш дистрибутор.

phone icon
+359 877 801 877

© 2022 ЕЛКО ЕП България ООД | Всички права са запазени | Интелигентни електро-инсталации | Умен дом